вторник, 2 апреля 2019 г.

Обласна акція "Читаємо твори Ю.П.Чеповецького"

          2 квітня в рамках обласної літературної акції «День  читання «Читаємо твори  Ю.П. Чеповецького»  в Братській районній бібліотеці для дітей пройшла година знайомство «Знайомтесь: дитячий бестселер Юхима Чеповецького».
    Бібліотекар розповіла про  Юхима Петровича Чеповецького, українського письменника, автора понад тридцяти книг, багатьох збірок віршів, казок, п’єс для дітей та юнацтва а також мультиплікаційних фільмів. Найбільш відомі та улюблені твори, сповнені цікавих пригод іграшкових хлопчиків, шахового солдата Пєшкіна, мишеняти Мицика, корову Настурцію Петрівну вийшли у серії «Дитячий бестселер», читаються легко та невимушено. Адже Юхим Петрович  був життєрадісною людиною, з гарним почуттям гумору. Його надзвичайна особливість в тому, що для дітей він писав, як для дорослих, а для дорослих – як для дітей.
           Гарно ілюстровані книги привертають до себе увагу, тож на завершення зустрічі діти розібрали твори Юхима Чеповецького, щоб дома, один на один поринути у пригодницькі мандри разом з героями книг.
    


Комментариев нет:

Отправить комментарий