вторник, 5 марта 2019 г.

  Свято Масляни
   Всi ми з вами з  нетерпiнням чекали, коли нарешті прийде весна, коли настане тепло i природа прокинеться вiд тривалого зимового сну,  все оживе, воскресне і почне жити по-новому.
   4 березня до районної бібліотеки для дітей завітали мами та тати, бабусі та дідусі разом з дітьми, онуками, на яскраве, радісне, тепле та сонячне родинне свято «Масляна іде весну веде».
    Теплими, щирими словами присутніх привітала завідуюча сектором культури райдержадміністрації Олена Олександрівна Буберенко, побажала всім добра, радості та гарного весняного настрою. Всі учасники поринули у святковий круговерть, де на них чекали  неперевершені емоції, гарний настрій та смаколики: домашні млинці, оладки, вареники та сирники. Про історію цього свята, традиції та особливості присутнім розповіла Ольга Жикобіна.  Цікавою та насиченою була розважальна програма, де дорослі і діти змагалися у жартівливих конкурсах, відгадували весняні загадки та слухали  пісні про весну у виконанні  українських співаків.
     На згадку про зустріч  всі учасники отримали пам'ятну листівку,  а потім у гарному настрої смакували чай з найсмачнішими млинцями з сиром та варенням. Свято вдалося на славу!









Комментариев нет:

Отправить комментарий