среда, 2 сентября 2020 г.

До дня закінчення Другої світової війни

     Сьогодні, 2 вересня, в день 75-тій річниці з дня закінчення Другої світової війни до всіх пам'ятних знаків, меморіалів, обелісків та могил загиблих під час Другої світової, лягають квіти від вдячних нащадків в знак великої подяки за те, що вони в ті далекі роки стали на захист рідної землі і принесли всім нам Велику Перемогу! Працівники районнної бібліотеки для дітей також долучилися до цієї події - поклали квіти біля пам’ятника Героя Радянського Союзу Василя Андрійовича Вороніна та вшанували пам"ять хвилиною мовчання.


Разом з делегацією за участю представників влади працівники бібліотеки прийняли участь в покладанні квітів на священному місці для всіх братчан, меморіалі Слави.

В рамках заходів директору Братської централізованої бібліотечної системи Світлані Недашківській та заступнику директора Дануті Вініченко було вручено книги “МИ ПАМ’ЯТАЄМО. 1941-1945…”, яка містить інформацію про учасників Другої світової війни, які проживали в нашому районі, їх спогади, спогади їх дітей, рідних і близьких про них, публікації з районної газети “Перемога”, фотознімки та списки імен, які викарбувані на гранітних обелісках населених пунктів нашого району.


Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам’ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу над нацизмом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий