пятница, 3 апреля 2020 г.

Проект ЄС в бібліотеках України

 2,3 квітня працівники Братськоїрайонної бібліотеки для дітей стали учасниками вебінару «ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва України», де було розглянуто питання про проєкт «Інформаційна підтримка ЄС бібліотекам для дітей та юнацтва» та інші проєкти ЄС в Україні і про те як до них долучитися бібліотекам; про «куточок ЄС» в бібліотеках та інформаційно-методичні матеріали які в нього входять;  про співпрацю бібліотек з мережами ЄС в Україні, можливості впровадження спільних проектів;  про перспективи для бібліотек від використання можливостей порталу euroquiz.org.ua.
  Нагадуємо нашим користувачам, що наша бібілотека в минулому році оримала матеріали та створила куточків ЄС та підключилась до  проекту. Діти мали можливість знайомства з цікавими пізнавальним матеріалом про Євросоюз. Під час карантину з книгами, що входять у Куточок ЄС можна знайомитися на сайті:https://euroguiz.org.ua/libraries/info-resources.
З 17 березня по 16 вересня 2020 року Представництво ЄС проводить онлайн вікторину про Європейський Союз. Пройти Євровікторину можна на сайті
www.euroquiz.org.ua.

Комментариев нет:

Отправить комментарий